Renoveren met Verrijckt

Wij begeleiden je van A tot Z

Samen maken we van jouw oude woning terug een warme thuis.

 

Heb je vochtproblemen of stook je je te pletter? Kan je oude woning een stevige opknapbeurt gebruiken? Wij staan graag aan je zijde tijdens dit project. Samen renoveren en moderniseren we jouw bestaande woning zodat je er opnieuw jaren plezier aan beleeft.

Je kan bij ons terecht voor elke renovatie waarvoor een omgevingsvergunning nodig is. Onze architecten tekenen op basis van jouw ideeën een gedetailleerd ontwerp uit met oog voor de bestaande architectuur. Ook de inrichting en materiaalkeuze stemmen we volledig af op jouw wensen. Werk je liever met je eigen architect? Dat vinden wij prima!

 

Vertel ons jouw bouwplannen. Wij zijn er voor jou

Wij bouwen op vertrouwen.

Wij rekenen geen extra kosten aan. Eén prijs, jouw budget en daar blijven we bij. Bovendien vragen wij geen voorschot. Je betaalt pas bij de uitvoering van de werken.

Als één team gaan we voor jouw droomwoning.

Verrijckt is er voor jou, voor en tijdens de werken. Wij luisteren naar jouw verwachtingen, adviseren je de beste technieken en sturen de uitvoerders correct aan. We begeleiden jou tijdens het ganse bouwproject en houden je op de hoogte aan de hand van de wekelijkse werfcontroles van de architect met een concreet werfverslag en bijhorende foto’s.

 

Wil je meer informatie over onze renovatieprojecten?

Vertel ons jouw bouwplannen. Wij zijn er voor jou
Bouwonderneming Verrijckt © 2019 ◦ Privacybeleid