Terug naar realisaties

Een oude directie woning van ongeveer 1890 als open bebouwing en situeert zich tussen een natuurgebied aan het kanaal in Beerse.
De woning is een energiezuinige en comfortabele woning Ben-woning (Bijna Energie Neutraal) .
Deze oude woning is volledig gerenoveerd, enkel de buitenmuren zijn behouden.
Volgen de werken zijn uitgevoerd: nieuwe vloerplaat met isolatie en nieuwe bevloering, vervangen van het buitenschrijnwerk.
Nieuwe dakconstructie met volledige isolatie en nieuwe dakbedekking.
Spouwmuren geïnjecteerd met rotswol.
Alle technieken vernieuwd waaronder lucht/water warmtepomp en een ventilatie.
Alle sanitaire installatie en leidingen evenals volledig nieuwe elektriciteit.
Kortom een oude woning volledig gerenoveerd op een energie zuinige en comfortabele woning

Bouwonderneming Verrijckt © 2019 ◦ Privacybeleid