Energiezuinig bouwen? Dan moet je bij Bouwonderneming Verrijckt zijn

Zoek je een betrouwbare aannemer om energiezuinig te bouwen? Vertrouw dan op de expertise en het vakmanschap van Bouwonderneming Verrijckt. Elke woning die wij bouwen, is energiezuinig én voldoet aan de energienormen die pas gelden vanaf 2021. Zo realiseren wij probleemloos jouw droomwoning met een E-peil van 30 of lager. Energiezuinig bouwen zit in onze bedrijfsaanpak ingebakken. Wij realiseren jouw droomwoning volledig woonklaar in een landelijke, moderne of eigentijdse woonstijl. Wij onderscheiden ons van andere bouwfirma’s door de enorme aandacht die we besteden aan de voorbereidingsfase. Hierdoor vermijden we vervelende verrassingen of kostelijke verrekeningen. Het bouwproces moet voor onze opdrachtgevers een zorgeloze periode zijn om maximaal te genieten.

Waarom energiezuinig bouwen bij Bouwonderneming Verrijckt?

Zaakvoerder Ivo Verrijckt beschikt over meer dan 41 jaar ervaring in de bouwsector. Hij volgt de technologische evoluties omtrent energiezuinig bouwen op de voet. Hij weet welke energiezuinige technieken zowel voldoende technische garanties als rendement bieden om een plaats te verdienen in jouw energiezuinige woning.

Standaard voldoet elke woning van Bouwonderneming Verrijckt al aan dan E30 en S28-norm. Nog lager is steeds mogelijk, tot zelfs een passieve woning. Wij pakken energiezuinig bouwen op de volgende manier aan:

Uiteraard speelt ook het ontwerp een grote rol bij de finale E-score van een woning. Wil je nog meer energiezuinig bouwen dan E30 en S28 – bijvoorbeeld een passieve woning – dan gaan we samen met onze architecten deze uitdaging maar al te graag aan.

Volledig woonklaar na een intensief voorbereidingstraject

Onze aanpak kenmerkt zich door een zeer intensief voorbereidingstraject. Dit begint bij het bespreken van je verwachtingen, waarbij we deze koppelen aan het beschikbare bouwbudget. Wanneer budget en verwachtingen in evenwicht zijn, gaan we graag een stap verder voor het uitwerken van een eerste ontwerp.

Het voorbereidingstraject traject omvat ook steeds de EPB-studie en een grondboring. Een aankoopcoach begeleidt je bij het maken van alle materiaalkeuzes. Pas nadien presenteren we ons prijsvoorstel en bepaal je definitief of je met ons in zee gaat.

Zo sta je nooit voor onaangename verrassingen of vervelende verrekeningen tijdens het bouwproces. Het bouwen zelf gebeurt met ervaren Kempense vakmensen. Elk detail wordt vakkundig afgewerkt.

Energiezuinig bouwen? Vertrouw op de expertise van Bouwonderneming Verrijckt uit Beerse. Wij realiseren projecten in de volledige Antwerpse en Limburgse Kempen. Contacteer ons hier voor een kennismakingsgesprek.

Bouwonderneming Verrijckt © 2019 ◦ Privacybeleid