Wij begeleiden al 42 jaar

in betrouwbare bouwprojecten

Bouwonderneming Verrijckt is intussen al de derde generatie bouwers van talrijke projecten in de familie. Vandaag staat Ivo Verrijckt aan het hoofd. Hij nam de zaak over van zijn vader Frans, die het levenswerk van zijn vader Karel, gestart in 1950, voortzette. Vandaag kijkt Bouwonderneming Verrijckt dus terug op meer dan 42 jaar ervaring.

Kwalitatief hoogstaande bouwprojecten gekoppeld aan een ongeziene totaalservice

 

Bouwonderneming Verrijckt is al 42 jaar gespecialiseerd in de begeleiding van bouwprojecten voor particulieren, investeerders en ontwikkelaars. De focus ligt voornamelijk om samen met de klant een nieuwe woning of appartement te creëren of oude woningen en appartementen volledig te renoveren. Vertrouwen, kwaliteit, comfort en energiezuinigheid zijn de belangrijkste eigenschappen van onze projecten.

Standaardplannen en conceptwoningen gebruiken we niet. Elke woning voldoet 100 procent aan het idee, de woonbehoefte en het comfort van onze klant. Wij bieden een totaalservice en werken elke woning tot in detail af. 

Welke stijl je ook kiest, wij zorgen voor een mooi en energiezuinig bouwproject die aan alle moderne comforteisen voldoet. Ook de inrichting en de materiaalkeuze worden volledig op jouw wensen afgestemd. Samen gaan we voor jouw droomproject.

Lees hier hoe we samen jouw droom kunnen realiseren
Bouwonderneming Verrijckt © 2019 ◦ Privacybeleid