Wij begeleiden al 42 jaar

in betrouwbare woningbouw

Bouwonderneming Verrijckt is intussen al de derde generatie woningbouwers in de familie. Vandaag staat Ivo Verrijckt aan het hoofd. Hij nam de zaak over van zijn vader Frans, die het levenswerk van zijn vader Karel, gestart in 1950, voortzette. Vandaag kijkt Bouwonderneming Verrijckt dus terug op meer dan 42 jaar ervaring.

Kwalitatief hoogstaande woningen gekoppeld aan een ongeziene totaalservice

 

Bouwonderneming Verrijckt is al 42 jaar gespecialiseerd in de begeleiding van bouwprojecten voor particulieren. De focus ligt voornamelijk op samen met de klant nieuwe woningen te creƫren en oude woningen en appartementen te renoveren. Vertrouwen, kwaliteit, comfort en energiezuinigheid zijn de belangrijkste eigenschappen van onze projecten.

Standaardplannen en conceptwoningen gebruiken we niet. Elke woning voldoet 100 procent aan de dromen, woonbehoeften en budgetten van onze klant. Wij bieden een totaalservice aan en werken elke woning desgewenst instapklaar af. Ook ruwbouw en/of-winddicht is mogelijk.

Welke stijl je ook kiest, wij zorgen voor een mooie en energiezuinige woning die aan alle moderne comforteisen voldoet. Ook de inrichting en de materiaalkeuze worden volledig op jouw wensen afgestemd. Samen gaan we voor jouw droomwoning.

Lees hier hoe we samen jouw droom kunnen realiseren
Bouwonderneming Verrijckt © 2019 ◦ Privacybeleid